Welkom bij Milú

Maak hier een eerste opzet van uw evenement, na de aanvraag nemen we contact met u op om de beschikbaarheid en mogelijkheden van het evenement samen te bespreken.


Uw event bij Milú!

Milú bestaat uit een begane grond met restaurant & Bar en een besloten eerste etage. Deze eerste etage is zeer geschikt voor grotere groepen tot 150 personen. De ruimte is naar wens in te delen voor private dining, aangeklede borrels, zakelijke bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden. Natuurlijk denken wij graag met u mee over de invulling van uw event.

Met een groep dineren of borrelen in ons restaurant beneden kan tot 30 personen. Voor meer informatie daarover of om te reserveren, mail naar reserveringen@restaurantmilu.nl

Start hieronder om uw private event samen te stellen door te klikken op de locatie voorkeur!

Eerste etage - besloten

Tot 150 personen

Onze privé ruimte op de eerste verdieping leent zich uitstekend voor uw vergaderingen, lunches, borrels, privé diners, recepties etc.

Beneden in het restaurant

Iedere groepsgrootte

Klik op de foto van het gewenste arrangement

Door te klikken op het gewenste arrangement verschijnen alle mogelijkheden. 

Vergaderarrangement

5 tot 90 personen

Ontvangst van u en uw gasten naar eigen inzicht en in overleg. Gedurende uw verblijf staan er kannen koffie en thee en mineraalwater klaar. Het arrangement is inclusief huisgemaakte koekjes en gratis gebruik van WiFi en...

€ 16,50 p.p.

Zomeraanbieding - Vergaderen bij Milú

15 tot 80 personen

Een leuke aanbieding voor de organisatoren en bedrijven die een vergadering, training, workshop of andere zakelijke bijeenkomst moeten organiseren in de zomer van 2019!* Ontvangst van u en uw gasten naar eigen inzicht en...

€ 35,00 p.p.

Drankarrangement - borrel

35 tot 120 personen

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Voor gezelschappen vanaf 35 personen biedt Milú drankarrangementen aan. Hierbij rekenen we een vaste prijs per persoon voor het aangegeven aantal uren.

Drank op basis van nacalculatie - borrel

Tot 150 personen

Alle kosten van de dranken die worden genuttigd tijdens het evenement worden berekend op basis van nacalculatie. Uiteraard is het mogelijk om de voorkeuren aan te geven voor het assortiment.

Drankarrangement - Diner

35 tot 150 personen

Drank op basis van nacalculatie - Diner

Tot 150 personen

Alle kosten van de dranken die worden genuttigd tijdens het evenement worden berekend op basis van nacalculatie. Uiteraard is het mogelijk om de voorkeuren aan te geven voor het assortiment.

Bruiloft

10 tot 120 personen

Bedrijfsfeest

15 tot 120 personen

Heeft u iets te vieren met werk? Dan biedt Milú de perfecte locatie! Beschikbaar vanaf 25 - 120 personen en we kunnen u helpen met alle wensen. Kijk naar onze bedrijfsopties om te zien wat het beste bij u past!

Lunch

20 tot 120 personen

Of het nu een feestelijke lunch is voor een bruiloft, een verjaardag, een familiebijeenkomst of een babyshower, bij Milú kan het allemaal! Stel zelf de lunch samen met arrangementen en eventuele extra's!

Prijsindicatie

Aanvullende informatie

Contactgegevens

Deze aanvraag resulteert in een vrijblijvende offerte die 5 werkdagen geldig is. Deze offerte is een aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden en beschikbaarheid met u te bespreken. Alvast bedankt. 

Powered by MICE Operations